Wat vinden we tot nu toe van GTA V?

GTA5 Nieuws

GTA V is nu bijna een weekje uit, er zijn al gamers die hem in een paar dagen uitgespeeld hebben en er zijn gamers die lekker op hun gemakje alles in de wereld van Los Santos aan het ontdekken zijn. Wat vinden jullie tot nu toe van GTA V? Voldoet hij aan de verwachtingen of zijn jullie teleurgesteld? Stem op de poll en laat het ons weten in de comments!

[poll id=”5″]

3 Comments

 1. 24 september 2013
  S-DT-89

  Echt een Super Vette game.. oude tijden komen weer naar boven en ben nu al weer verslaafd aan de GAME! šŸ˜€

 2. 28 september 2013
  Jonivan

  GTA 5 is slecht een bankje van hout is sterker dan je auto, je poppetje gaat veel te snel dood, het duur ook mega lang voor de politie weg is, auto’s zien er nep uit plus als je een andere auto probeert te vernielen met een monstertruck geen krasje of deuk te bekennen plus waarom kan je niet in een gebouw. GTA IV is gewoon beter

 3. 30 september 2013
  mitchell

  heey Jonivan dan ga jij lekker zielig alleen GTA IV spelen geen 1 spel is perfect en er zijn altijd mensen die weer moeten zeiken over een spel. als je het niet leuk vind speel het dan ook niet en hou gewoon je bek dicht.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *