Wat vind jij van de nieuwe GTA V map?

GTA5 Nieuws

DE GTA V map is net op internet verschenen en op veel fora en twitter gaat het helemaal los met vergelijkingen en zijn er diverse discussies losgebarsten. Wij zijn benieuwd wat de Nederlandse GTA 5 fans vinden van de map, zijn jullie een beetje blij met de map? Wij zijn in ieder geval dik tevreden, de map is echt enorm!

[poll id=”3″]

3 Comments

 1. 10 september 2013
  Edwin

  Wel lekker groot en veel natuur! Maar ik had er toch meer van verwacht… Misschien te veel gehoopt op een San Andreas map met 3 steden. Ach, als de sfeer er maar hangt hee!!!!

 2. 10 september 2013
  Frank

  Ik ben zeker tevreden. Er zijn wel veel open gestrekte vlakken maar Rockstar heeft zich bewezen deze goed te kunnen invullen zoals te zien is in Red Dead Redemption.
  Aan de recensies die ik heb gelezen bleek dat er veel levendigheid is in de wereld dus dat komt wel goed!

 3. 11 september 2013
  Michiel

  Had er meer van verwacht, aangezien ze al vroeg en hard riepen dat de map groter zou zijn dan die van RDR, GTA IV en San Andreas bij elkaar. Die indruk krijg ik met deze map totaal niet. Als ik hem zo vergelijk met die van San Andreas lijkt hij me ongeveeer even groot, misschien nog wel kleiner.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *