Wat gebeurde er de afgelopen week rondom GTA V?

GTA5 Nieuws

Er is de afgelopen week weer veel gebeurd rondom GTA V, hoog tijd om een update te geven over de belangrijkste zaken zodat wij zeker weten dat jij op de hoogte bent van al het laatste GTA V nieuws. We beginnen vorige week maandag, na een onstuimig weekend waarin Sony de PS3 versie gelekt zou hebben kwam Rockstar op maandag naar buiten met het nieuws dat GTA V goud ging en op het moment van spreken gedrukt wordt om vervolgens verspreid te worden. Daarnaast kwam Rockstar maandag ook nog met details omtrent de special en Collectors Edition, zo werd het onder meer duidelijk dat er een speciale garage, elektrische sportauto en Carbon RS motor beschikbaar is!

GTA V carbon rs

Dinsdag helaas geen updates vanuit Rockstar maar woensdag werden we gelukkig van het nieuws dat de officiële GTA V trailer morgen (donderdag) uit zou komen! Daarnaast kwamen diverse winkels uit Nederland met een lijst waarin alle nachtopeningen rondom GTA V staan. Mocht je zelf nog winkels bij jou in de buurt kennen die opengaan om middernacht voor de release laat het ons dan weten in de comments hieronder.

Donderdag, trailerdag! Enkele uren na het verschijnen van deze trailer die ongeveer een minuutje duurt vonden we op YouTube een hele breakdown waarin te zien is wat er mogelijk is. Zo zagen we onder andere nieuwe voertuigen, de camper en zien we voor het eerst een gatling gun in actie! Mocht je de trailer gemist hebben, we hebben hem nog even voor je opgezocht:

Vrijdag, niet erg veel spannende nieuwtjes maar wel wat naar buiten te brengen rondom de auto die west coast customs aan het bouwen is voor GTA V. Een van de eerste sportauto’s uit GTA is de banshee en deze is door west coast customs omgetoverd tot een auto in real life. Wat de exacte plannen van Rockstar zijn met deze wagen is nog niet bekend, maar dat het een vette wagen is geworden mag duidelijk zijn!

GTA V banshee

Heb je zelf nog nieuwtjes of kan je niet wachten op één van de bovenstaande features laat het ons weten en deel het via de comments hieronder. Tot die tijd houden wij je op de hoogte van het laatste GTA V nieuws!

2 Comments

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *