Shelby Welinder reageert…

GTA5 Nieuws

Het nieuwe artwork van Grand Theft Auto V toont een blonde vrouw in bikini die een foto van zichzelf maakt. Het karakter werd al snel slet genoemd, dit tot amusement van het model.

Hoewel het al vermoed werd is model Shelby Welinder degene waar dit karakter op gebaseerd werd. Ze lijkt zich de bijnamen echter niet aan te trekken. Sterker nog, ze geeft er een dikke middelvinger bij met de volgende uitspraak.

Het is leuk om te zien dat al deze mensen naar mij refereren als slet of pornoster. Heel amusant om het zo maar te zeggen. Ik heb gewerkt voor Rockstar en heb hiervoor een contract getekend waardoor ik in de credit kom. Eerlijk gezegd maakt het niets uit want: 1) het helpt mijn carriere op geen enkele manier, 2) ik ben al betaalt en 3) ik was gewoon blij dat ik een deel mocht zijn van de reeks die ik vroeger altijd speelde.

bron

bron2

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *