Bizar veel nieuwe screenshots en trailers vanuit Rockstar over GTA 5

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

GTA 5 wordt binnenkort gereleased en daardoor komt er steeds meer info over de game naar buiten. Zo kwam Rockstar een uurtje geleden met de volgende website update.


DE LSPD oftewel Los Santos Police Department zal er een agressieve manier op na houden om de misdaad te kop in te drukken. Daarnaast zijn er bedrijven om je juist te helpen in benarde situaties, een goed voorbeeld is de Ammu-nation die je graag voorziet van enkele gratis wapens. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan je altijd nog wat beveiligers inhuren.


Dat er de mogelijkheid is om te sporten in GTA 5 wisten we nu al, nu is er door Rockstar iets dieper op in gegaan. Het is nu mogelijk om mee te doen aan aan tennis, fiets, zwem, hardloop en bergbeklim wedstrijden. Meer info vind je overigens in deze film:


De radio in GTA 5, veel besproken en ook al het één en ander over gelekt… Ze zijn nu te beluisteren via de Rockstar site. Radio Los Santos, Rebel Radio, Fly lo FM zijn slechts enkele voorbeelden die hier te vinden zijn. Daarnaast kan je je nog vermaken met wat weirde GTA 5 tv-shows, enkele previews daarvan zie je hieronder:

Rockstar TV

En uiteraard mogen de nieuwste screenshots niet aan deze mega update ontbreken!

4 Comments

 1. 6 september 2013
  Dubstepz

  OOOOOMG Waaarom kan ik niet w8en Elkaar als jij was post word ik helemaal skizofreem xD

  • 6 september 2013
   Bjorn

   Kan zelf ook niet wachten tot GTA V eindelijk binnen is, maar deze lui maken het wachten een stuk dragelijker 🙂
   En ook weer niet want nu heb ik geen nagels meer om op te knagen 🙁

 2. 6 september 2013
  Dubstepz

  Hahaha idd Ik heb nog een vraagje aan Admin Er staat bij de rockstar site dat alle mensen die pre-orden die zappelin krijgen en extra wapens tatto ’s en dat speciaal boost van franklin miquel en trevor 25% extra sneller laad is dat ook in nederland ?

  • @Dubstepz; Ja, dat is in Nederland ook zo. Pre-order is pre-order, dus het geldt als het goed is ook voor ons! Er wordt in Nederland namelijk ook mee geadverteerd.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *