Rockstar verwacht problemen bij GTA V Online

GTA5 Nieuws

Rockstar heeft een week voor de lancering details van GTA V online gedeeld. Zo is het onder meer mogelijk digitaal geld te kopen met echt geld en laat de uitgever weten serverproblemen te verwachten.

GTA Online is een open online wereld voor maximaal zestien spelers. De wereld gaat op 1 oktober live en is voor alle gebruikers van GTA 5 gratis te gebruiken.Rockstar benadrukt in een blog waarin details worden bekendgemaakt dat het problemen verwacht na de lancering. Zowel met overbelasting van de servers als kleine foutjes in de grote open wereld. Het vraagt het publiek meerdere malen om feedback te geven.

De next-gen consoles (de Xbox One en de Playstation 4) zijn binnenkort te koop en GTA V online service zal ook op deze consoles beschikbaar worden gesteld. Men denkt dat de problemen die mogelijk gaan ontstaan op de servers van Rockstar tegen de tijd dat de next-gen consoles beschikbaar zijn, al zijn opgelost. De Xbox One kopen kan vanaf 22 november in het buitenland en vanaf 2014 in Nederland. De Playstation 4 is vanaf 15 november te bestellen in Noord-Amerika en vanaf 22 november in Nederland en de rest van Europa.

Voor het hele bericht (en de bron) klik je hier

1 Comment

  1. 30 september 2013
    jeombe

    ach… ik vind dat je je offline geld gewoon moet houden, en moet overplaatsen naar online modus. dus 50mil als je 70% bent heb je dan ook online! das beter en eerlijker. dan geld uitgeven aan iets totaal nutteloos. zo ken ik gta niet.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *