PS3 Collectors Edition GTA V verkrijgbaar tegen hoge prijs

GTA5 Nieuws

Na wat speurwerk en navraag bij Bol.com blijkt dat ze via een partner de PS3 collectors edition GTA V toch kunnen leveren, het grote nadeel is alleen wel dat de game via deze partner maar liefst €249,- kost. Dit is voor een echte fan misschien de moeite waard maar wij vinden het wel erg overdreven dat hij bijna 2 keer zoveel als het origineel kost. Mocht je dePS3 Collectors Edition GTA V toch willen kopen en spelen op de dag van de release dan kan je hem hier aanschaffen. Mocht je dit allemaal veel te gek vinden en de gewone versie meer dan genoeg vinden bestel hem dan vandaag nog met korting als pre-order en krijg hierdoor de pre-order bonus en maakt het mogelijk om hem op de dag van de release te spelen!


Koop de PS3 editie vandaag met korting

Koop de Xbox editie vandaag met korting


5 Comments

 1. Er staat dat deze alleen bestelbaar is voor klanten waarbij de order op 02-07-2013 per ongeluk is geannuleerd. Deze is verder dus niet te bestellen.

  • 30 augustus 2013
   admin

   Benny, check deze reactie van Bol.com:

   Goedemorgen, Bedankt voor je vraag. Dit is de prijs die een partner voor het product vraagt. Wij zijn helemaal uitverkocht! Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Bart van bol.com

 2. 30 augustus 2013
  adnip

  in game mania kost deze de helft minder, alleen is die al uitverkocht hellaas

  • 30 augustus 2013
   admin

   Beste Adnip, hij is bij bol.com ook uitverkocht, maar zij kunnen hem nog via een partner regelen. Zie mijn reactie hierboven.

 3. 30 augustus 2013
  HellFalcoN-

  er staat bij dat hij via mediaoffer.nl gaat dus soort van 2ehands!
  bol.com zal zelf wel uitverkocht wezen. trouwens is ebay.com ook een goed alternatief waar weinig mensen gebruik van maken

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *