Oneindig geld cheat GTA V

Oneindig veel geld

Een echte cheat voor oneindig veel geld is er niet maar er is wel een manier om het te bereiken. Je moet er wel veel moeite voor doen: voor een miezerig miljoen moet je ongeveer tachtig keer van personage verwisselen. Enkel voor de wanhopigen!

Je hebt twee personages nodig voor deze truuk. Het eerste personage plaats je in het water bij de gezonken schat in het noordwestelijke deel van Paleto Bay, een klein stukje ten noorden van een stukje grond dat aan het zuidelijke deel van het dorpje boven het water uitsteekt. Duik onder water en pak de schat op, en voordat je bovenkomt schakel je direct over naar een ander personage – en weer terug. Je personage heeft nu weer een volle zuurstofbalk en de schatkist is weer op z’n plaats. Je kan deze nu dus opnieuw gaan halen. Het proces gaat dubbel zo snel als je het tweede personage bij de gezonken schat in het water noordwesten van Fort Zancudo laat duiken. Nu kun je om en om, eindeloos, schatten verzamelen en het geld laten binnenstromen. Eentje voor gamers die veel vrije tijd hebben dus.

Bron

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *