Militaire DLC voor GTA V?

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

Hadden we het in ons vorige bericht nog over de GTA V San Andreas Flight School Update en dat deze niet meer werkt op een 12 GB PS3 versie. In deze update zijn er in de broncode aanwijzingen voor nieuwe DLC, of het hier voor online of singleplayer DLC voor GTA V is niet bekend. Maar de berichten zijn hoopvol, de gamer die schuil gaat onder de nickname DomisLive ontdekte de volgende regels code in de update:

“if mparmy exists make 9 army face paints available to purchase”.

Het zou kunnen hinten dat GTA V doormiddel van deze code bepaalde militaire DLC ter beschikking gaat stellen in een van de volgende updates. En dat is niet het enige dat deze gamer vond, zo kwam hij er ook achter dat er op sommige plekken in de code gebruikt gemaakt is van de code “vertical flight mode”, dit zou kunnen betekenen dat er vliegtuigen met verticale take-off mogelijkheden komen. Een kenmerk enkele van militaire vliegtuigen.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *