Hoe werkt het wanted level in GTA V?

GTA5 Nieuws

Je hebt net iemand overhoop gereden, een bank beroofd of die ene mooie auto gestolen waar je al een tijdje op zat te jagen. Dit wil nog wel eens resulteren in het feit dat de politie achter je aan zal komen. Dit is te zien aan de verschillende sterren rechtsboven in je scherm. Moest je in GTA V nog een cirkel uit rijden om aan je wanted level te ontkomen, in GTA V is het iets anders geregeld. Het doel is wat realistischer nu, namelijk uit het zicht van de politie te blijven. Dit kan bijvoorbeeld door je te verstoppen onder een brug, of stukken off road te gaan.

Net zoals in de vorige versies is het mogelijk om je auto te voorzien van een nieuw kleurtje om je zo te ontdoen van je wanted level, dit blijft natuurlijk een klassieker en werkt alleen als de politie je niet naar binnen ziet gaan, dit was nog anders in de vorige versies. Op insidegamer hebben we ook nog wat tips gelezen per wanted level.

Wanneer je twee sterren of minder hebt, doe je er verstandig aan om zo snel mogelijk offroad te gaan. Politieagenten gaan niet naar je opzoek als je jouw wagen op een berg hebt geparkeerd. Heb je het bonter gemaakt en heb je vanaf drie sterren te maken met een helikopter, dan doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar bruggen om aan het zicht van de helikopter te ontkomen. Lukt dat nog niet, haal hem dan neer met bijvoorbeeld een rocket launcher en rijd vervolgens een berg op. Ook wil het gebruik maken van een vliegtuig er voor zorgen dat je de politie relatief makkelijk kunt afschudden.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *