Theoriën uitstel GTA V release zijn onzin, is puur om spel beter te maken.

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

Toen Rockstar kwam melden dat de GTA V release niet in de lente zou komen, maar wel op 17 september, begon iedereen te speculeren over de reden van het uitstel. Kwamen er pc- en Wii U-versies? Wou men het spel naar de volgende consolegeneratie brengen?

Het bedrijf is nu zelf met een reactie naar buiten gekomen, om alle geruchten ook meteen de kop in te drukken. “Al wie complottheorieën ziet en hoort en denkt dat er een andere reden is voor het uitstel, wees maar zeker dat ze allemaal onzin zijn. De enige reden waarom we het spel hebben uitgesteld, is omdat we het spel zo goed mogelijk willen maken”, laat Rockstar weten. Verder liet het ook weten dat we binnenkort iets over de officiële GTA V boxart zullen horen. Ook op het vlak van multiplayer zouden we nog wat te zien en te horen krijgen.

Bron: NG-Gamer

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *