GTA V redactie wat voor jou?

GTA5 Nieuws

We merken dat we het steeds drukker krijgen rondom de release van GTA V en we willen wel graag iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, heb jij tijd (en zin) om je mede GTA V fans van nieuws te voorzien en content te schrijven voor dit blog? Laat dan wat van je horen in de comments hieronder.

6 Comments

 1. 9 september 2013
  Brent Lobbezoo

  Zou me erg leuk lijken, helaas is mijn spelling niet al te best en ik heb hier geen ervaring mee. Ik probeer wel altijd het nieuwste nieuws van GTA bij te houden.

 2. 9 september 2013
  Mike W

  Ik controleer dagelijks een 5 tal info bronnen en dat 3 maal per dag om op de hoogt te blijven van het gta nieuws.

  Daarom wil ik wel proberen

 3. 9 september 2013
  admin

  We nemen snel contact met jullie op!

 4. 9 september 2013
  Bas van 't Hoff

  Lijkt me leuk om te doen! Ik ben hoofdredacteur van een tweemaandelijks tijdschrift, evenals eindredacteur, dus spelling moet geen probleem zijn. Ik kijk daarnaast bijna om het halve uur of er nog nieuws is, en sta op 16 september om 23:59 in de Game Mania voor de Collector’s edition!

 5. 10 september 2013
  admin

  We hebben contact met jullie opgenomen via de achter gelaten mail adressen.

  groet, GTA5blog.nl

 6. 10 september 2013
  Frank

  Hallo ik wou graag mee helpen. Ik beheers de taal nederlands goed, ben 29 jaar en heb tijd genoeg. Ik volg al het nieuws van GTA via verschillende bronnen.
  In de toekomst zou ik graag ook in een gta5blog gta clan willen maken.
  Ik heb zelf een site onderhouden dus aan ervaring geen gebrek.
  Ik hoop nog van jullie te horen.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *