GTA V Online nieuwe screenshots en release info!

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

GTA V Online, is zoals de naam al doet vermoeden de ‘extra’ variant op GTA V. De online wereld die volgens producent Rockstar om 13:00u live zal gaan is dan beschikbaar voor alle GTA V gamers die spelen op een Xbox 360 en Playstation 3. Rockstar heeft wel aangegeven dat het problemen verwacht door de grote drukte en daarnaast kan het ook nog verschillen per regio wanneer de download beschikbaar komt.

Ondanks dat Rockstar naar eigen zeggen 24/7 bezig is om nieuwe servers te plaatsen zal er naar alle waarschijnlijkheid toch wel enige ‘downtime’ verwacht worden rondom de launch van GTA V online. GTA V online is in verschillende zaken anders dan de offline wereld, zo is het mogelijk om met 16 vrienden of random strangers te spelen in een grote wereld. Er kan bijv. tegen elkaar geraced worden of er kunnen custom deathmatches opgezet worden. Naast de verschillen zijn er overigens ook overeenkomsten met de singleplayer van GTA V, zo zijn de minigames zoals golf en tennis ook beschikbaar.


De GTA V online wereld zal voornamelijk om geld draaien en daarom heeft Rockstar het ook mogelijk gemaakt om met echt geld te investeren in de game, voor wie dit niet wil is het ook gewoon mogelijk om geld bij elkaar te schrapen door banken en of juweliers te overvallen šŸ™‚ Daarnaast zijn er nog enkele nieuwe details bekend geworden, zo is er bijv. een nieuwe gun (shotgun) toegevoegd aan het wapenarsenaal.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *