GTA V online gewoon met 16 spelers

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

Ondanks de geruchten die maandagnacht op internet verschenen dat GTA V online met 32 spelers te spelen zou zijn heeft Rockstar al laten weten dat het ‘gewoon’ blijft bij de 16 spelers die vooraf aangekondigd zijn. GTA V online is vanaf volgende week dinsdag als update te downloaden van GTA V.

De geruchten kwamen op gang nadat er in een broncode bestand van GTA V aanwijzingen waren voor een versie met 32 spelers online. Dit deel van de broncode zou echter eerder betrekking hebben op een pc-versie. Dit is overigens wel merkwaardig te noemen want de pc-versie van GTA V is (nog) niet aangekondigd.

Dat bovenstaande geruchten niets doen met het succes van deze game is overigens ook wel duidelijk, de game leverde in de eerste paar dagen dat hij verkocht werd een recordomzet op en brengt op dit moment nog steeds veel geld binnen voor uitgever Rockstar.

Volgende week dinsdag… Dan zal zoals eerdere berichtgeving op deze site, de GTA V online variant uitkomen. Het is hier mogelijk om zelf content te maken met de content creator (bijv. deathmatches en races). Daarnaast kan je je appartement als hangout gebruiken voor vrienden of met een groep een bankoverval plegen. Zodra er meer naar buiten komt over GTA V of GTA V online laten wij je dat natuurlijk weten.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *