GTA V gameplay, cheats en tips & tricks van YouTube

GTA5 Nieuws

Youtube overstroomt op dit moment met beeldmateriaal van GTA V, zo zijn er mensen die de kwaliteit vergelijken tussen de beelden die een Xbox laat zien en de beelden die een PS3 laat zien. Mocht je dit interessant vinden dan staat hier een filmpje waarin de vergelijking te zien is:

Zoals te zien is zijn er, net als bij GTA IV, verschillen tussen de Xbox en PS3 versie. Het lijkt erop dat de variant op de Xbox iets beter uit de test komt qua kleuren en de PS3 wint het weer op het vlak van de textures. Al met al is het verschil vinden wij minimaal. Echt grote verschillen zullen pas gemaakt worden met een nextgen console en of een PC versie van GTA V.

Guns en Upgrades Exploit

Daarnaast kwamen we deze spoiler tegen, het is met deze GTA V cheat / hack mogelijk om alle guns en upgrades in één keer te verkrijgen. Wij gaan het niet gebruiken, maar wij wilden het je ook niet onthouden.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *