GTA 5 is ingesproken door echte gangsters

GTA5 Nieuws

GTA 5 is ingesproken door echte gangsters. Dat heeft één van de schrijvers en producer Lazlow Jones bekend gemaakt. Lazlow Jones meldde dat er rivaliserende gangs in de game aanwezig zijn en dat er scripts ingesproken moesten worden, hij wilde alleen niet de standaard stem acteurs in huren omdat hij vind dat hij realistisch moet zijn. Hij vind het verschrikkelijk als iemand een gangster na probeert te doen, dus zijn oplossing was redelijk eenvoudig, ga gewoon op zoek naar echte gangsters en vraag of ze het willen doen.

Lazlow Jones zegt:

“We hebben een man ingehuurd die contacten heeft met echte gangmembers, o.a. uit de El Salvadoran bende Jones zegt dat het angstaanjagende figuren waren waarvan er 1 letterlijk een dag eerder nog in de gevangenis zat”.

Volgens Lazlow Jones is het een groot succes geworden omdat de gangsters zelf invulling gegeven hebben aan het inspreken van de script, dit maakt het een stuk realistischer zegt Jones.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *