GTA 5 hands on! Must read voor echte GTA V fan

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

Er is een gta 5 hands on artikel verschenen, en wat voor één, helaas voor ons Nederlanders, het is een behoorlijk stuk in het engels maar ik denk dat het voor de meeste hier geen probleem moet zijn! Mocht je geen tijd en zin hebben om de hele gta 5 hands on te lezen dan hebben we hier een samenvatting voor je:

– Back / Select Button, interactie menu,verander van outfit, toegang tot accessoires en masker
– Iedere deelnemer aan een missie krijgt zijn eigen aanwijzingen op basis van de voorkeur gekozen in de lobby (bijvoorbeeld de sniper..)
– De ‘passive mode’ wordt gedeactiveerd zodra je schiet
– Bij sommige appartementen kunnen slechts 2 auto’s parkeren
– Je moet een paar levels in rank stijgen voor je content kan aanmaken, de uitleg is als volgt “we willen dat spelers het spel snappen voordat ze aan de slag gaan en dingen maken, dit is overigens al te bereiken met een uur GTA 5 gameplay”
– GTA races zullen terugkeren, net als de Rally mode
– Je kan objecten plaatsen in custom deathmatch games

– Rockstar wil uiteindelijk dat de gamers de complexe missies en verhaallijnen maken door de tools die Rockstar ons geeft
– Je kant strippers in je appartement bellen en laten overkomen
– Je kan een race versnellingsbak installeren zodat je auto sneller zal schakelen
– Als een andere speler je vermoord en je geld pakt kan je het alleen terugkrijgen door wraak te nemen of een bounty hunter in te schakelen voor die persoon

Het hele artikel (in screenshots) is hier te lezen:

1 Comment

  1. 11 september 2013
    joost

    Waar komt dit artikel vandaan??

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *