Grand theft the auto

Grand theft the auto 5 is de nieuwste game van Rockstar en komt uit op 17 september 2013, de game Grand theft auto V of ook wel GTA V en/of GTA 5 is het 15e deel in de GTA reeks van producent Rockstar. Grand theft the auto 5 zal zich afspelen in de stad Los Santos, deze stad herkennen de kenners als de stad die ook gebruikt in Grand theft Auto San Andreas. GTA 5 zal zoals het er nu uitziet in europa op 17 september uitkomen en is vooralsnog alleen beschikbaar als een variant voor de PS3 en de XBOX. Of er ook een versie voor de PC komt weet eigenlijk niemand, er zijn wel veel roddels en onlangs sprak iemand van Nvidia misschien wel of niet zijn mond voorbij door te zeggen dat ze bezig zijn voor GTA 5.

Het spel zal draaien rondom de karakters Michael, Trevor en Franklin, ieder met zijn eigen karaktereigenschappen en kenmerken.

Check de gameplay trailer voor Grand Theft The Auto hier:

Enkele GTA V screenshots zie je hier:

Check ook de site van Rockstar www.rockstar.com/V/


Koop GTA V met korting voor de PS3

Koop GTA V met korting voor de Xbox

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *