Delen uit broncode verwijzen naar PS4 en PC versie GTA V

GTA5 Nieuws, GTA5 Release geruchten

In de broncode van de eerder uitgelekte GTA V Xbox editie hebben meerdere mensen gezien dat de Rockstar stiekem toch de mogelijkheid achter de hand houdt om het spel ook uit te brengen voor de nextgen consoles en zal er waarschijnlijk ook een gta v pc versie komen. In de broncode van de Xbox versie wordt zelfs de pc als een platform genoemd en in andere delen van de code is de naam Orbis gespot. Niet geheel toevallig zal het nieuwe OS van de PS4 ook luisteren naar de naam “Orbis”. Daarnaast was de naam van het PS4 project bij Sony ook bekend onder de naam “Orbis”. Dit lijkt niet meer op toeval…

Rockstar heeft zich vooralsnog stilgehouden rondom nextgen consoles en pc versies van de GTA V game maar wij vermoeden dat het ongeveer hetzelfde zal gaan verlopen als bij vorige Releases van GTA V. Mede door de info uit de broncode maar ook het feit meegenomen dat hij bij sommige grote internetaanbieders al even online heeft gestaan in hun webshops.. Wij geven Rockstar nog 6 maanden en verwachten dat er in de tussentijd een hele hoop meer duidelijk wordt omtrent een GTA V pc release.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *