Alle voertuigen GTA V te zien (screenshots)

GTA5 Nieuws

Ondanks alles willen we de volgende leak toch met jullie delen. Het gaat om foto’s uit de strategy guide. Op de foto’s zijn alle voertuigen te zien die er zijn in GTA V. Ook staan alle namen erbij en de gegevens van desbetreffende voertuig.

Jammer dat er een paar dagen voor de release nog het een en het ander geleaked wordt. Er zijn vandaag gameplay beelden opgedoken en een paar dagen eerder ook de volledige map. Helaas is dit voor Rockstar Games lastig te vermijden en gebeurt het vaak.


1 Comment

  1. 13 september 2013
    JGeels

    Dit zijn niet alle voertuigen, de onderzeeër staat er niet, geen boten en op lifeinvader’s militaire voertuigen zie je duidelijk een apache staan die je kunt kopen bij attack helicopters.

Add a Comment

Make sure you share your opinion with us. Fields marked are required. Any other information is optional and for your own pleasure. Your email address will be hidden and never published or used in any way.

*

Optional Details

If you like you can tell us your website URL and Twitter Username. We'll link your name to your web address and we'll add a twitter link to your comment. This is completely optional.

Captcha *